Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Počet kusů v balení
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nudle špaldové celozrnné selské 250 g BIO PROBIO
můžete mít 29.5. - 30.5.
Celozrnné lasagne RAPUNZEL z tvrdé pšenice mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické lasagne z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Penne jsou krátké trubky s jemným vroubkováním a zkosenými konci. Díky vroubkování na nich ulpívá dobře omáčka, která se díky zkoseným koncům snadno dostává i dovnitř těstovin. Penne proto podáváme zejména s omáčkou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Písmenka jsou velmi oblíbeným tvarem těstovin do polévky zvláště u malých dětí. A co teprve, když jsou různobarevná! Tato písmenka jsou barvena pouze sušenou bio zeleninou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Spirálky jsou nejrozšířenějším tvarem těstovin a díky jejich tvaru na nich dobře ulpívá omáčka. Celozrnné spirálky RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Bramborové noky s černým lanýžem jsou jedním z nejreprezentativnějších pokrmů italské gastronomické tradice, které vznikly spojením typických produktů této země: bílých brambor a letního lanýže.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Těstoviny vyrábíme pouze z naší pohankové mouky. Jsou bezvaječné a bez přídavků jiných surovin a hlavně… žádná chemie!Složení: pohanková mouka a vodaVlnky se využívají nejvíce do salátů anebo na zapékání.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vermicelli
můžete mít 28.5.
Kuskus je vhodnou součástí zdravého jídelníčku – nejen tím, že se jedná o vydatné jídlo, ale také proto, že obsahuje důležité vitamíny a minerální prvky, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, vápník, železo nebo fosfor.
můžete mít 28.5. - 29.5.